donderdag 25 januari 2018

ATC

Beste vrienden,
Terwijl ik toch bezig was met spelen, heb ik nog een serie ATC's gemaakt in hetzelfde genre als de speelkaart. Die komen van pas met het Art Specially event binnenkort.
Op een achtergrond van Distress oxide gestempeld met de leuke stempels van PaperArtsy.
Het randje is van Kaiserkraft en de tekstjes zijn stukjes van tekststempels van Hero Arts. De stempels zijn ingekleurd met Zig markers.
PaperArtsy is 2018 begonnen met een hele boel prachtige nieuwe stempels. De voorbeeldjes zijn allemaal ATC'tjes. Ik ben in de wolken. En als kers op de taart organiseren ze nog eens een challenge met ATC's waaraan ik met deze ATC's ga meedoen.
Dank je wel voor de commentaar op mijn vorige posts.

Dear friends,
While I made the APC on a rainy Sunday afternoon, there wasn't much more to do then continue to play. So I made a series of 8 ATCs in the same genre. While the Art Specially event is approaching, I will need a whole bunch of ATCs to trade there.
I made these on a background of distress oxide, stamped with the nice, beautiful stamps from PaperArtsy. The border is from Kaiserkraft and the text is part of a Hero Arts stamp. I coloured the images with Zig markers.
PaperArtsy brought out a lot of new beautiful stamps. And a lot of the examples are just ATCs. Lucky me.
They also have a challenge which I would like to enter.
Thank you for watching.1 opmerking: